BEOGRAD 2015, ALBANIA fituese e organizimit te 9th FAI WPACH 2017

BEOGRAD 21.02.2015 U zhvillua mbledhja e FAI per caktimin e vendit organizator te Kampionati te 9 Boteror te paragliding ne precizion.Konkurentet ishin Kina,Gjermania dhe Shqiperia.Me votim te fshehte ne dy raunde ne... Read more »

ERTV 9TH – FAI WORLD PARAGLIDING ACCURACY Closing Ceremony

9th FAI WORLD PARAGLIDING ACCURACY Closing Ceremony ERTV Live?: Vlorë – Mbrëmja e Çmimeve të Kampionatit IX Botëror të Fluturimeve të Lira Read more »