BEOGRAD 2015, ALBANIA fituese e organizimit te 9th FAI WPACH 2017

BEOGRAD 21.02.2015

U zhvillua mbledhja e FAI per caktimin e vendit organizator te Kampionati te 9 Boteror te paragliding ne precizion.Konkurentet ishin Kina,Gjermania dhe Shqiperia.Me votim te fshehte ne dy raunde ne fillim u eliminua Kina,dhe ne raundin final Albania triumfoi ndaj Gjermanise. Delegacioni shqiptar perbehej nga Alket Islami,president i Albania Open dhe Drejtori Teknik i Albania Open,Zlatko Spirkovski.

9TH FAI WORLD PARAGLIDING ACCURACY CHAMPIONSHIP IN

ALBANIA 2017

plenary_annex_1_-_delegate_list_-_v2

Recommended For You

About the Author: alket islami