JO VETEM MODE,ADRENALINA E FLUTURIMIT

Nje emision dedikuar adrenalines se fluturimit tandem me paragliding. Read more »

BEOGRAD 2015, ALBANIA fituese e organizimit te 9th FAI WPACH 2017

BEOGRAD 21.02.2015 U zhvillua mbledhja e FAI per caktimin e vendit organizator te Kampionati te 9 Boteror te paragliding ne precizion.Konkurentet ishin Kina,Gjermania dhe Shqiperia.Me votim te fshehte ne dy raunde ne... Read more »

GJIRO OPEN AIR 2017,VIDEO

Read more »

GJIRO OPEN AIR 2018,1-3 JUNE,Gjirokastra

Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017

Ne ambientet e Ministrise se Kultures me daten 10 Janar 2018 ora 18,30 do te shpallet sportisti me i mire i vitit i Federates Shqiptare te Aeronautikes.(lutemi veshja pantallona,xhaket,kemishe) DOC-20180109-WA000 DOC-20180105-WA001 Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN INSTRUCTORS TEAM

AUTHORIZED BY CIVIL AVIATION AUTHORITY OF ALBANIA (AAC)   Read more »

THE PARAGLIDING ALBANIAN TEAM

ACTIVE TEAM Below is listed the Paragliding Albanian Team. Artion Vreto Genc Veizaj Sidrit Deda ilir Lecini Ilir Kafazi Xhonatan Islami Arber Xhaja Klod Reka Lushi Alija Ylli Alia Besnik Likollari Redi... Read more »

Korca Open Air 2017, Welcome Home 2018 !

Read more »

TEAM DELTA are the 1ST in KORCA OPEN AIR 2017

TEAM DELTA are the Winner in KORCA OPEN AIR 2017 BGD KOSOVO 2nd Place OZONE ALBANIA 3rd Place         Read more »

KORCA OPEN AIR 2017,RESULTS

REZULTATI KORCA OPEN AIR 2017 KAMPIONKAMPIONATI 7-TE REZULTATET, PRECIZIONATI 7-TE REZULTATET, PRECIZION Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |