BEOGRAD 2015, ALBANIA fituese e organizimit te 9th FAI WPACH 2017

BEOGRAD 21.02.2015 U zhvillua mbledhja e FAI per caktimin e vendit organizator te Kampionati te 9 Boteror te paragliding ne precizion.Konkurentet ishin Kina,Gjermania dhe Shqiperia.Me votim te fshehte ne dy raunde ne... Read more »

ALBANIA OPEN 2018

  10-13 May 2018 will be hosted Albania Open in Vlora Albania. For more information Stay tuned… Read more »

PARAGLIDING IN ALBANIA ! 1993-2018

Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017

Ne ambientet e Ministrise se Kultures me daten 10 Janar 2018 ora 18,30 do te shpallet sportisti me i mire i vitit i Federates Shqiptare te Aeronautikes.(lutemi veshja pantallona,xhaket,kemishe) DOC-20180109-WA000 DOC-20180105-WA001 Read more »

KORCA OPEN AIR 2017, OFFICIAL PHOTOS

Read more »

Korca Open Air 2017, Welcome Home 2018 !

Read more »

Korca Open Air 2017,Live in National TV,RTSH HD1

Read more »

TEAM DELTA are the 1ST in KORCA OPEN AIR 2017

TEAM DELTA are the Winner in KORCA OPEN AIR 2017 BGD KOSOVO 2nd Place OZONE ALBANIA 3rd Place         Read more »

KORCA OPEN AIR 2017,RESULTS

REZULTATI KORCA OPEN AIR 2017 KAMPIONKAMPIONATI 7-TE REZULTATET, PRECIZIONATI 7-TE REZULTATET, PRECIZION Read more »

Bulgarian Yasen Nikolaev Neychev are winner in KORCA OPEN AIR

Korca Open Air 2017,22-24 December Yasen Nikolaev Neychev (BG) WINNER Hizdri Gubetini (KOS) 2nd place Mile Jovanoski (MK) 3rd place         Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |