KORCA OPEN AIR 2017. WELCOME IN GRAND HOTEL PAPACE

Read more »

ALBANIAN NATIONAL ACCURACY PG TEAM

Artion Vreto,Xhonatan Islami,Sidrit Deda,Anisa Lera,Blerian Brace,Silian Zani. Read more »

SPORTISTI I VITIT 2017

2016,Dhjetor,Federata Shqiptare e Aeronautikes shpall Silian Zanin sportistin e vitit 2016   Read more »

ALBANIA OPEN 2006

VLORA,SHASHICA Read more »

LITHUANIA 2016. 5th EUROPIAN PACH

Ekipi Kombetar Shqiptar ne Kampionatin e 5 Europian te fluturimeve ne Precizion Lithuania 2016    Read more »

Pilotet tane ne nje trainim ne Greqi

Artion Vreto dhe Xhonatan Islami ndodhen ne nje trajnim per fluturimet dyshe ne Shtetin fqinje Greqi!   Read more »

LLOGARA AIR GAMES 2016

LLOGARA AIR GAMES 2016,Accuracy & Cross Country event GEZIM STATOVCI (KOS) Winner HIZDRI GUBETINI (KOS) 2nd Place XHONATAN ISLAMI (ALB) 3rd Place     Read more »

ALBANIA OPEN photo archive 2000-2017

Read more »

KORCA OPEN AIR 2015

KORCA OPEN AIR 2015,Gusht,Cross Country Shkumbin Vula fitues. Ardall Celina vendi 2 Xhonatan Islami vendi 3 ues Read more »

ALBANIA OPEN 2002

Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |