LLOGARA AIR GAMES 2018, FLYING WITH KIDS

THE PROFESSIONAL TEAM  SkySportS.AL   +355 68 200 1900 Read more »

ALBANIAN COAST TRIP 8, 1-8 October 2018 . 501 KM

OFFICIAL ALBANIAN COAST TRIP 8, 2018            501 KM 30 SEPTEMBER, ARRIVAL DAY to VELIPOJA BEACH Velipoja,Lagun (test) 1 OCTOBER, VELIPOJA,Shengjin,Tale,Kepi Rodonit,Kalaja Skenderbeut,Lalz,Rrushkull,Fshati Rinia,Durres,QERRET     120 KM 2... Read more »

QIPRO 2018, 16-18 SHKURT!

Nje pjesemarje e madhe dhe nga ana e piloteve nga Shqiperia ne PGWAC e Qipros etapa e 1. Ekipi yne do te leri token amtare ne daten 15 Shkurt me udhetim drejt... Read more »

TOMAS CUP 2018, LIVE RTSH HD1,RTSH SPORT

  10-13 May 2018 will be hosted Albania Open in Vlora Albania. For more information Stay tuned… Read more »

Gifts from Albanian Ozone Dealer

m Read more »

RED BULL ALBANIA in KORCA OPEN AIR 2017

Red Bull Albania are the Partner in KORCA OPEN AIR Read more »

MITROVICA OPEN 2013,Kampionati 3 Kombetar Shqiptar,Etapa 3

MITROVICA OPEN, 25-27 Tetor 2013.Kampionati 3 Kombetar Shqiptar ne disiplinen precizion.Etapa 3 XHONATAN ISLAMI (ALB) FITUES HIZDRI GUBETINI (KOS) Vendi 2 EDUART DACI (KOS) Vendi 3 Read more »

SPREAD YOUR WINGS THOMAS CATTELAIN

SPREAD YOUR WINGS Read more »

OLUDENIZ AIR GAMES,2017.Albanian Team

Read more »

INTERSPORT GIFTS in KORCA OPEN AIR !

WELCOME HOME ! Read more »