KORCA OPEN AIR 2018, SUPER FINAL WORLD CUP 13-16 DECEMBER

Read more »

HAPPY BIRTHDAY ARBER XHAJA

Happy Birthday ARBER XHAJA 13.02.1984 Read more »

ALBANIA OPEN 2016,VIDEO

ALBANIA OPEN 2016,VLORA, ACURACCY PARAGLIDING COMPETITION 100 (2) Read more »

ALBANIA OPEN 2015,VIDEO

ALBANIA OPEN 2015,VLORA.FAI CLASS 2 ACURACCY PARAGLIDING COMPETITION. 100 (2) Read more »

LLOGARA AIR GAMES FESTIVAL 2018

  TANDEM FLYGHTS AIRSHOW ACURACCY COMPETITION TRIATHLON ALBANIA +355 69 222 1111 +355 68 200 1900 +355 68 222 2211 Read more »

Waiting ,,, LLOGARA AIR GAMES 2018, HOT SUMMER FLIGHTS

LLOGARA AIR GAMES 2018 TANDEM FLIGHTS,ACURACCY,ACROBATIC,POWER PARAGLIDING,TRIATHLON ALBANIA Read more »

HAPPY BIRTHDAY ARBER HAXHIA

Happy Birthday Arber Haxhia 08 02.1988   Read more »

ALBANIA OPEN 2018,NEW BRAND

Read more »

QIPRO 2018, 16-18 SHKURT!

Nje pjesemarje e madhe dhe nga ana e piloteve nga Shqiperia ne PGWAC e Qipros etapa e 1. Ekipi yne do te leri token amtare ne daten 15 Shkurt me udhetim drejt... Read more »

GJIRO OPEN AIR 2014,14 Mars, Cross Country,

Read more »
Paragliding.al | Paragliding Albania |