KORCA OPEN AIR 2017,SCHEDULE

SCHEDULE final Read more »

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship,Albania 2017,results

official Results Read more »

GJIRO OPEN AIR 2014,Kampionati 3 Kombetar Shqiptar,etapa 4

GJIRO OPEN AIR 2014,14-16 Mars,Etapa e 4. Distance ARDALL CELINA (KOS) FITUES ILIR KAFAZI (ALB) Vendi 2 HIZDRI GUBETINI (KOS) Vendi 3 Read more »

KORCA OPEN AIR 2013,Kampionati 3 Kombetar Shqiptar.Etapa 1

KORCA OPEN AIR 2013,16-18 GUSHT,etapa 1 DISTANCE ZLATKO SPIRKOSKI  (MK) winner OLIVER CVETKOVSKI (MK) 2nd Place Read more »

GOSTIVARI OPEN 2013,KAMPIONATI 3 KOMBETAR SHQIPTAR,Etapa 2

GOSTIVARI OPEN 2013,20-22 SHTATOR,ETAPA 2. HIZDRI GUBETINI (KOS) FITUES XHONATAN ISLAMI (ALB) Vendi 2 BASHKIM TOQANI (KOS) Vendi 3   Read more »

MITROVICA OPEN 2013,Kampionati 3 Kombetar Shqiptar,Etapa 3

MITROVICA OPEN, 25-27 Tetor 2013.Kampionati 3 Kombetar Shqiptar ne disiplinen precizion.Etapa 3 XHONATAN ISLAMI (ALB) FITUES HIZDRI GUBETINI (KOS) Vendi 2 EDUART DACI (KOS) Vendi 3 Read more »

ALBANIAN NATIONAL ACCURACY PG TEAM

Artion Vreto,Xhonatan Islami,Sidrit Deda,Anisa Lera,Blerian Brace,Silian Zani. Read more »

KORCA OPEN AIR 2011,etapa e 2 e Kampionatit te 1 Kombetar Shqiptar

KORCA OPEN AIR 2011,5-6 NENTOR,u mbajt nen nje mot te ftohte dhe te qendrueshem.moren pjese dhe pilote nga Maqedonia dhe Slovenia.   GEZIM STATOVCI (KOS) FITUES Read more »

PRISHTINA 2011, Kampionati 1 Kombetar Shqiptar.

PRISHTINA 2011,Etapa e 3 e Precizionit ne Kampionatin e 1 Kombetar Shqiptar,   HIZDRI GUUBETINI (KOS) FITUES VISAR GJIKOLLI (KOS) Vendi 2 SAMIR AGUSHI (KOS) Vendi 3 Read more »

ALBANIA OPEN 2004

LLOGARA-SHASHOCE VLORA Read more »