GUXIMTARET-DIGITALB,AERONAUTIKA SHQIPTARE

DIGITALB ne bashkepunim me AERONAUTIKEN SHQIPTARE organizuan ne muajin Korrik emisonin spektakolar GUXIMTARET,me personazhe te shumte te cilet provuan emocionet e fluturimit dysh. Bora Zemani dhe pilotet e Aeronautikes Shqiptare- Artion Vreto,Genc... Read more »

KUPA E KOMBIT 2017 MUHAMET MALO CUP

XHONATAN ISLAMI (ALB) FITUES SILIAN ZANI (ALB) vendi 2 ARTION VRETO (ALB) vendi 3   Read more »