Korca Air Show Fest. 31 October – 1 November 2020

Hot Air Ballons, Paragliding, Paramotor

31 October – 1 November

Nga data 31 Tetor deri 1 Nentor ne qytetin e Korces u organizua Korca Air Show 2020. Ky event u organizua nga Federata Shqiptare e Aeronautikes. Ne te moren pjese 3 mongolfiera (hot air balloons) dhe 2 paramotore dhe 2 trike paramotor. Ishte nje event i organizuar ne aerodromin e qytetit (Lumalas). Qellimi kryesor ishte promovimi i kesaj zone ne nivel sportiv, turistik dhe argetues. Rrethi i Korces eshte nje nga zonat me te kerkuara per turistet vendas per te kaluar fund javet si dhe eshte nje nga vendet me klimen me te mire. Per dy dite u organizuan fluturime me ballona ne oret e mengjesit si dhe fluturime me paramotore gjate dites.

#albanianairsportsfederation #hotairballoonsalbania #aeronautikashqiptare #bashkiakorce #

Recommended For You

About the Author: alket islami