Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

dt 29.03.2019

Ne mbledhjen e gjere te piloteve te Federates Shqiptare te Aeronautikes u diskutua dhe u votua per ndryshimet dhe rregullimet e statutit te ri te Federates Shqiptare te Aeronautikes,bazuar dhe ne ligjin e ri te Sportit ne Republine e Shqiperise. Ne kete mbledhje historike moren pjese : Artion Vreto, Genc Pecani, Arber Xhaja, Silian Zani, Blerian Brace, Sidrit Deda, Anisa Lera, Arber Haxhia, Geri Muca, Xhonatan Islami, Alket Islami

Recommended For You

About the Author: alket islami