LLOGARA 1998, PATRICK DE GAYARDON DAYS

Llogara 1998, Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Ministrine e Mbrojtjes dhe Ambasaden Francese organizoi nje aktivitet te madh rinon ne perkujtim te parashutistit francez Patrick de Gayardon.

 

Recommended For You

About the Author: alket islami