PARAGLIDING TANDEM ALBANIA ACTIVITY,1998,LLOGARA

Viti 1998 shenon dhe fillimin e fluturimeve dyshe me pilote shqiptare ne vendin tone.Llogaraja u be epiqendra e ketyre aktiviteteve duke zgjeruar qe na ate kohe dhe sezonin e frekuentimit te kesaj pjese magjike te Rivieres Shqiptare.

Infrastruktura rrugore dhe lidhja e plazheve me rruge ishte e pamundur,keshtu qe pilotet dhe pasagjeret benin ecje ne kembe rreth 40 min deri ne rrugen nacionale.

Banka Italo Albanese,partner i pare ne vitin 1998

Recommended For You

About the Author: alket islami