ALBANIAN NATIONAL ACCURACY PG TEAM

Artion Vreto,Xhonatan Islami,Sidrit Deda,Anisa Lera,Blerian Brace,Silian Zani. Read more »

PHOTO OF THE DAY,29 NENTOR 2017.DAJT

Read more »

ITALIA 1993 CASSINO,ATELIER DEL VOLO

Viti 1993. Shkolla italiane Atelier del Volo e z.Franco D’Aguanno ne Cassino beri te mundur kursin dhe pregatitjen profesionale te Alket Islamit ne fluturimet e lira me paragliding. Read more »

PARAGLIDING TANDEM ALBANIA ACTIVITY,1998,LLOGARA

Viti 1998 shenon dhe fillimin e fluturimeve dyshe me pilote shqiptare ne vendin tone.Llogaraja u be epiqendra e ketyre aktiviteteve duke zgjeruar qe na ate kohe dhe sezonin e frekuentimit te kesaj pjese... Read more »

ALBANIA OPEN 2004

LLOGARA-SHASHOCE VLORA Read more »

DAJTI TAKE-OFF, HISTORY

Fluturimet ne malin e Dajtit e kane zanafillen ne vitin 1994.(take off i vjeter ngjitur me Panorama Restorant) Mbas vitit 2007 u zgjodh nje vend tjeter per fluturim afer zones se Dajti... Read more »

SPREAD YOUR WINGS THOMAS CATTELAIN

SPREAD YOUR WINGS Read more »

KUPA E KOMBIT 2015,LLOGARA

KUPA E KOMBIT 2015,u mbajt ne muajin Gusht ne LLogara.Disiplina precizion. XHONATAN ISLAMI  (ALB) FITUES HIZDRI GUBETINI  (KOS) Vendi 2 SILIAN ZANI (ALB)  Vendi 3 Read more »

LLOGARA AIR GAMES 2016

LLOGARA AIR GAMES 2016,Accuracy & Cross Country event GEZIM STATOVCI (KOS) Winner HIZDRI GUBETINI (KOS) 2nd Place XHONATAN ISLAMI (ALB) 3rd Place     Read more »

ALBANIA OPEN 2003

  Read more »