OLUDENIZ AIR GAMES,2017.Albanian Team

Read more »

Llogara paragliding History

Read more »

Paragliding,LLogara 2002

LLOGARA 2002,fluturime periodike te Aeronautikes Shqiptare Read more »

Paragliding,new take-off,LLOGARA 2002-2016

2016. Nen kujdesin e Qeverise Shqiptare u be e mundur reabilitimi i pikes panoramike Zemra e Mesdheut dhe e pistes se fluturimit per fluturimet e lira. LLOGARA 2002 Nen kujdesin dhe financimin... Read more »

Paragliding 2002 Llogara

Llogara 2002, fluturime dhe homazhe ne lapidarin kushtuar 22 Viktimave te tragjedise ajrore 1989   Read more »

Paragliding 1999 Llogara

Fluturimet e fund viteve 90  Read more »

Paragliding 2002,pregatitjet Albania Open,Llogara

Llogaraja Teatri i Fluturimit i Aeronautikes Shqiptare te fund viteve 90 dhe fillim viteve 2000.   Read more »

Paragliding 2002 Llogara

Fluturimet ne LLogara te Aeronautikes Shqiptare ne fillimin e viteve 2000 Read more »
PARAGLIDING.AL

2012 fun activity

Fluturime ne Maliq Korce,2012  2012 Read more »

ALBANIAN PARAGLIDING SCHOOL,HISTORY,1993

Shkolla Shqiptare e fluturimeve te lira ne Paragliding kanfilluar aktivitetin e saj qe ne vitin 1993 ! Mbas fillimit te aktivitetit te saj ne vitin 1993,Aeronautika Shqiptare organizoi kurset e para te... Read more »