Festari Suhareka Open 2020 FANOL SHALA fitues

Fanol Shala Fitues, (Kos)

Xhonatan Islami vendi 2 , (Alb)

Veton Sylaj vendi 3, (Kos)

Gare shume emocionale dhe me shume rivalitet. Formen e tij te shkelqyer Piloti nga Obilici e tregoi si ne Albania Open dhe ketu ne Suhareke duke fituar me merite dhe etapen e dyte te Kampionatit te 9 Kombetar Shqiptar.

Recommended For You

About the Author: alket islami