KUPA E KOMBIT, Kosove, Shqiperi. FITUESIT nder vite.

2014 1.Hizdri Gubetini (Kos) Fitues 2.Artion Vreto (Alb) 3.Xhonatan Islami (Alb) 2015 1.Xhonatan Islami (Alb) Fitues 2.Hizdri Gubetini (Kos) 3.Silian Zani (Alb) 2017 1.Xhonatan Islami (Alb) Fitues 2.Silian Zani (Alb) 3.Artion Vreto... Read more »

DIVJAKA SPORTS CENTER

Fluturime me tandem paragliding dhe tandem paratike Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Divjaka Resort , Bashkine Divjake dhe Parkun Kombetar te Divjakes ka filluar nje projekt te madh per te ardhmen e... Read more »

20 years Albania Open. 8-11 May 2019, Vlora , live RTSH HD1,

ACCOMMODATION and Registration in New York Hotel.Vlora8 May 2019 Opening ceremony 19.00 The biggest and most important event of air sports activity in Albania.The Celebration of 20th anniversary in 2019 will be a great event... Read more »

GJIRO OPEN AIR 15-17 MARCH, PG ACCURACY FAI Class 2 event. The Winners!

LAJMI I FUNDIT . LAST NEWS Borjan Jovanoski (N.Macedonia) . WINNER . Blerian Brace (Albania) 2 place Sidrit Deda (Albania) 3 place GJIRO OPEN AIR 2019 . VIDEO-DRON GJIRO OPEN AIR PG... Read more »

Albanian Air Games 1, Korca 7-9 June 2019. WINNERS, VULA,CELINA,VRETO

SHKUMBIN VULA (KS) . WINNER ARDALL CELINA (KS) . 2 PLACE ARTION VRETO (ALB) . 3 PLACE Read more »

11 Vjetori i Pavaresise se Kosoves, festohet dhe me skuadriljen e Kombit

Event spektakolar ne kuader te 11 vjetorit te Kosoves se lire. Federata Aeronautike e Kosoves organizoi nje show me pilote nga i gjithe Kombi me fluturime me Paramotore mbi Prishtine ne mbyllje... Read more »

KAMPIONATI 7 KOMBETAR SHQIPTAR, fituesit

KAMPIONATI 7 KSH. SHQIPERI KOSOVE DISIPLINA DISTANCE  SHKUMBIN VULA (KOS) KAMPION KOMBETAR ARDALL CELINA (KOS) VENDI 2 XHONATAN ISLAMI (ALB) VENDI 3 DISIPLINA PRECIZION  XHONATAN ISLAMI (ALB) KAMPION KOMBETAR  SIDRIT DEDA (ALB)... Read more »

KUPA E KOMBIT 2018 . TROFEU MUHAMET MALO, Triumfon Ozone Atom3

1-2 DHJETOR 2018  KUPA E KOMBIT, TROFEU MUHAMET MALO  XHONATAN ISLAMI  (ALB)  FITUES HIZDRI GUBETINI  (KOS) VENDI 2 ARBER XHAJA (ALB) VENDI 3   REZULTATI ZYRTAR Nje gare e mrekullueshme per dy... Read more »

KORCA OPEN AIR 2018. WELCOME to HOTEL GRAND PALACE KORCE.

GRAND PALACE HOTEL are the OFFICIAL HOTEL in KORCA OPEN AIR 2018 for reservation pls send email : info@paragliding.al  or msn FB:  Korca Open Air       Read more »

SUHAREKA OPEN 2018, 28-29 SEPTEMBER . FAI CLASS 2

SUHAREKA OPEN 2018    SAFET SYLAJ (KOS) . WINNER  XHONATAN ISLAMI (ALB) 2 PLACE BLERIAN BRACE (ALB) 3 PLACE     Read more »