Gjrio Open Air

Gjiro Open Air, 20-25 March 2020, Accuracy & C.Country pg, Fai class2

19 March, training day accuracy – Asim Zeneli area 20-21 March, Accuracy – Asim Zeneli area 22 March, training day cross country, Cajupi take off 23-25 March, Cross country – Cajupi take... Read more »

Kalendari i Kampionatit te 9 Kombetar Shqiptar, Artan Venhari

Ne Prizren me dt 4 janar 2020 u organizua takimi midis dy Federatave Aeronautike Kosove,Shqiperi per caktimin e datave dhe garave te Kampionatit te 9 Kombetar Shqiptar. Ne menyre unanime u vendos... Read more »

Korca Open Air,Kupa e Kombit, 27-29 December 2019,Fai class2

U zhvillua ne Korce etapa e fundit e Kampionatit te 8 Kombetar Shqiptar ne fluturime te lira,paragliding. Fituesit e Korca Open Air, disiplina precizion, Kupa e Kombit,  Fai class2 event   1.Xhonatan... Read more »

Gjiro Air Show 2019

Ne datat 4-5-6 tetor 2019 do te mbahet ne Gjirokaster eventimenti i sporteve nga ajri. Rihapja e aktiviteteve sportive nga ajri do te shoqerohet me fluturime Paragliding, Paramotor apo sporte te tjera... Read more »

LLOGARA AIR GAMES 2019

TANDEM FLIGHTS LLOGARA-PALASA-DRYMADES +355 68 200 1900 +355 69 222 1111 +355 68 2222211 info@skysports.al info@paragliding.al Read more »

Ligji i ri i sportit,permiresim i statutit te FSHAir

dt 29.03.2019 Ne mbledhjen e gjere te piloteve te Federates Shqiptare te Aeronautikes u diskutua dhe u votua per ndryshimet dhe rregullimet e statutit te ri te Federates Shqiptare te Aeronautikes,bazuar dhe... Read more »

KUPA E KOMBIT, Kosove, Shqiperi. FITUESIT nder vite.

2014 1.Hizdri Gubetini (Kos) Fitues 2.Artion Vreto (Alb) 3.Xhonatan Islami (Alb) 2015 1.Xhonatan Islami (Alb) Fitues 2.Hizdri Gubetini (Kos) 3.Silian Zani (Alb) 2017 1.Xhonatan Islami (Alb) Fitues 2.Silian Zani (Alb) 3.Artion Vreto... Read more »

KAMPIONATI KOMBETAR SHQIPTAR – Kosove,Shqiperi. FITUESIT nder vite.

2011-2012 (disiplina precizion) 1.Hizdri Gubetini (Kos) K. Kombetar 2.Gezim Statovci (Kos) 3.Xhonatan Islami (Alb) 2012-2013 (disiplina precizion) 1.Xhonatan Islami (Alb) K. Kombetar 2.Hizdri Gubetini (Kos) 3.Ilir Kafazi (Alb) 2 2013-2014 (disiplina precizion)... Read more »

DIVJAKA SPORTS CENTER

Fluturime me tandem paragliding dhe tandem paratike Aeronautika Shqiptare ne bashkepunim me Divjaka Resort , Bashkine Divjake dhe Parkun Kombetar te Divjakes ka filluar nje projekt te madh per te ardhmen e... Read more »

20 years Albania Open. 8-11 May 2019, Vlora , live RTSH HD1,

ACCOMMODATION and Registration in New York Hotel.Vlora8 May 2019 Opening ceremony 19.00 The biggest and most important event of air sports activity in Albania.The Celebration of 20th anniversary in 2019 will be a great event... Read more »