SHKOLLA E FLUTURIMEVE,regjistrohu online.

KURSET E FLUTURIMEVE ME PARAGLIDING Jane gjate gjithe vitit te hapura. Faza 1 Pervetesimi i fluturimit ne nje periudhe prej 15 seancash (TEORI&PRAKTIKE) 5 Fluturime ne lartesi te mesme dhe te larte... Read more »

KARTONI JESHIL

PER TE GJITHE PILOTET QE DUAN TE FLUTUROJNE ME PASAGJERE. Dokument shume i rendesishem per pilotet e fluturimeve me pasagjere. Read more »

VJOSA RIVER, paramotor trip, 15-18 April 2021, 140 KM

PERMET – TEPELENE – POCEM – SELENICE – PISH PORO For the first time we start a trip to promote Air Sports throughout the Vjosa valley in the territory of Albania All... Read more »

KALENDARI KAMPIONATIT KOMBETAR & KUPA E KOMBIT, 2021

Ne ambientet e Restorant Ullishte ne Farke, Tirane u organizua me dt 21 Shkurt mbledhja e dy Federatave Aeronautike, Kosove, Shqiperi per caktimin e kalendarit te Kampionatit te 10 Kombetar Shqiptar dhe... Read more »

ALBANIAN COAST TRIP 11, 1-7 NOVEMBER 2021.

Read more »

ALBANIA OPEN FEST, 22nd Edition, 7-9 MAY 2021,VLORA

LOCAL REGULATION PARTICIPANTS 1.Dominique Leclercq. FRA 2.Pascal Piazzalunga. FRA 3.Pouteau Valérie. FRA 4.Elena-Cristina Brosu. ROM 5.Devos Catherine-Kti. FRA 6.Tsvetozar Slavchev. BUL 7.Anne-Sophie Lemesle FRA 8.Anton SVOLJŠAK. SLO 9.Arber Haxhiaj. ALB 10.Fanol Shala.... Read more »

FANOL SHALA shpallet KAMPION KOMBETAR per vitin 2020,ne precizion. Kampionati 9 Kombetar Shqiptar.

FANOL SHALA (Kos) KAMPION KOMBETAR XHONATAN ISLAMI (Alb) vendi dyte HIZDRI GUBETINI (Kos) vendi trete Barat 19-20 DHJETOR 2020 Me nje pjesemarje te madhe pilotesh u zhvillua ne Berat Kupa e Kombit,... Read more »

Festari Suhareka Open 2020 FANOL SHALA fitues

Fanol Shala Fitues, (Kos) Xhonatan Islami vendi 2 , (Alb) Veton Sylaj vendi 3, (Kos) Gare shume emocionale dhe me shume rivalitet. Formen e tij te shkelqyer Piloti nga Obilici e tregoi... Read more »

KUPA E KOMBIT 2020, MUHAMET MALO CUP, 18-20 Dhjetor

TROFEU QE KUSHTON 1000 EUR Me miratimin e dy Federatave Aeronautike te Shqiperise dhe Kosoves, si dhe me aprovimin e DAJTI EXPRES,Kupa e Kombit qe mban emrin Muhamet Malo, kete vit do... Read more »

Korca Air Show Fest. 31 October – 1 November 2020

Hot Air Ballons, Paragliding, Paramotor 31 October – 1 November Nga data 31 Tetor deri 1 Nentor ne qytetin e Korces u organizua Korca Air Show 2020. Ky event u organizua nga... Read more »